temp 17 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Ρονάλντο: «Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε»
Ομάδα

Ρονάλντο: «Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε»

Ο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους, τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Πάρμα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τα δύο γκολ που πέτυχε στην εντός έδρας ισοπαλία με την Πάρμα, έφτασε τα 17 την τρέχουσα σεζόν στην Serie A και οδηγεί πλέον την κούρσα του πρώτου σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Πορτογάλος επιθετικός των «μπιανκονέρι» τόνισε αναφορικά με το χθεσινό παιχνίδι, πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς υπάρχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος για τα γκολ που πέτυχα, όχι όμως για το αποτέλεσμα. Η Πάρμα περίμενε να κάνουμε ένα λάθος και εμείς δεν ήμασταν σοβαροί προς το τέλος του παιχνιδιού.

Δεν πιστεύω πως οι άσχημες εμφανίσεις μας έχουν να κάνουν με το επίπεδο της φυσικής κατάστασης ή με την προπόνηση που κάνουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όλοι βλέπουν την Γιουβέντους, γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα και προσπαθούν να μας μελετήσουν, ώστε να μας νικήσουν. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι.

Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε, έχουμε πίστη στην ομάδα, στις δυνατότητες μας, στον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων