Λονδίνο, Spice Girls, Έμμα Στόουν, Haim. Όλες μαζί; Ακούγεται τόσο καλό για να είναι πραγματικό! Και όμως ένας τυχερός ή μία τυχερή και ένας φίλος ή μία φίλη του θα πετάξουν αεροπορικώς στο Ηνωμένο Βασίλειο για να συναντηθούν και να χαιρετήσουν τις Spice Girls, να συναντήσουν την αγαπημένη του Χόλιγουντ, Έμμα Στόουν και την αμερικανική pop rock μπάντα Haim. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, θα παρακολουθήσουν συναυλία του Βρετανικού γυναικείου ποπ συγκροτήματος που επανασυνδέεται και θα κάνει την πρώτη του περιοδεία μετά από 10 χρόνια.

Το ταξίδι στο Λονδίνο και οι επαφές με τις δημοφιλείς σταρ είναι το έπαθλο διαγωνισμού που διοργανώνεται στο πλαίσιο εκστρατείας για τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για μη κυβερνητικές οργανώσεις μέσω της πλατφόρμας Omaze.com/GirlPower.

Σε ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται η Έμμα Στόουν και τα κορίτσια του συγκροτήματος Haim να τραγουδούν και να χορεύουν την επιτυχία τους «Stop», η ηθοποιός διακόπτει το τραγούδι για να πει «Σταματήστε αμέσως τώρα. Ευχαριστώ πολύ. Χρειάζεται… να ακούσετε αυτή την ιδέα που είχαμε. Τι θα λέγατε αν εσείς και ένας φίλος σας ερχόσασταν μαζί μας σε μια συναυλία των Spice Girls στο Λονδίνο;».

Οι Haim συνεχίζουν το τραγούδι και στο βίντεο εμφανίζονται οι οργανώσεις PATH, Κέντρο του Λος Άντζελες για την LGBT κοινότητα, Comic Relief UK, Girl Up και Girl’s Education στις οποίες θα διατεθούν τα έσοδα από την εκστρατεία.

Οι Spice Girls, εκτός από τη Βικτόρια Μπέκαμ «Posh Spice» επιστρέφουν για περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο που ξεκινά στο Μάντσεστερ στις 29 Μαΐου και τελειώνει με τρεις συναυλίες στο Λονδίνο από τις 13 Ιουνίου.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα βρεθεί στα παρασκήνια για να συναντήσει τη Mel B (Scary Spice), τη Mel C (Spy Spice), την Emma Bunton (Baby Spice) και τη Geri Halliwell (Ginger Spice).

Η Έμμα Στόουν είναι μεγάλη θαυμάστρια του συγκροτήματος.

«Μεγαλώνοντας ήμουν σούπερ ξανθιά» είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός στο σόου του Τζίμι Φάλον Jimmy Fallon. «Το πραγματικό μου όνομα είναι Emily, αλλά ήθελα να με φωνάζουν Emma λόγω της Baby Spice. Και μαντέψτε, πλέον είμαι Emma» είπε.