Η Εθνική ομάδα θα έχει νέα έδρα ξεκινώντας από τα προκριματικά του Euro 2020, όπως αποφάσισε η ΕΠΟ και γνωστοποίησε ο Βαγγέλης Γραμμένος, Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα μετακομίσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στο Παγκρήτιο Στάδιο, με τη συμφωνία να ολοκληρώνεται κι επίσημα το πρωί της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση που έγινε το πρωί στη Λότζια ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη πάρθηκε η απόφαση να δώσει τα παιχνίδια της η Εθνική στην Κρήτη.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αναλύθηκαν διεξοδικά τα δεδομένα, μέσα από συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τις παρεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν. Ένα τεχνικό ζήτημα που προέκυψε με το σκέπαστρο στη θύρα 1 του Παγκρητίου, δεν πρόκειται να αποτελέσει εμπόδιο.

Έτσι αναμένεται να κλείσει και τυπικά το θέμα τις επόμενες μέρες και τα πρώτα εντός έδρας ματς με Ιταλία (8/6) και Αρμενία (11/6) για την 3η και 4η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 να γίνουν στο Παγκρήτιο.

«Το Παγκρήτιο θα είναι η νέα έδρα για τα επόμενα 4 χρόνια και είμαστε όλοι χαρούμενοι για αυτό. Το Στάδιο θα φορέσει τα γιορτινά του για το πρώτο επίσημο ματς τον προσεχή Ιούνιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Γραμμένος στους δημοσιογράφους με τη λήξη της συνάντησης.