Ο Χάρης Μαυρίας, κλήθηκε να σχολιάσει την απόκτηση του Γιόζιπ Μίσιτς  μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός εξτρέμ που συνεχίζει πλέον την καριέρα του στην Ομόνοια, αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Ριέκα, έχοντας συμπαίκτη τον Μίσιτς, δήλωσε στη «Real News» λέγοντας αρχικά τα εξής:

«Πρόκειται για έναν εξαιρετικό μέσο, που πιστεύω ότι ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ αρέσκεται να αναπτύσσεται από τα πλάγια, έχοντα ποιοτικούς ακραίους μπακ που ανεβαίνουν όλη τον πλευρά, όπως ο Βιεϊρίνια και ο Μάτος και νομίζω ότι ο Μίσιτς μπορεί να τους βοηθήσει πολύ. Είναι ένας μοντέρνος χαφ που συμμετέχει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, που βλέπει το γήπεδο και μπορεί να παίξει γρήγορα και σωστά τη μπάλα. Αν τον προσέξετε, θα δείτε ότι δίνει πάνα τη μπάλα μπροστά και αυτή η ικανότητά του τον κάνει σημαντικό».

Για την προσωπικότητά του Μίσιστς είπε: «Όσο καιρό παίξαμε μαζί στη Ριέκα ήταν από τις ισχυρές προσωπικότητες της ομάδας. Ήταν άλλωστε βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα και είχε μεγάλη συμβολή στο γεγονός ότι κατάφερε μετά από πολλά χρόνια να κατακτήσει το πρωτάθλημα από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που έπαιρνε συνέχεια τον τίτλο. Πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα να σταθεί και ως προσωπικότητα στον ΠΑΟΚ κι ότι θα προσαρμοστεί άμεσα στις μεγάλες απαιτήσεις που υπάρχουν εκεί και στην πίεση. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι και αυτός είναι Βαλκάνιος και η νοοτροπία του δεν διαφέρει και πολύ από τη δική μας».

Για το αν θεωρεί πως πρόκειται για μία καλή κίνηση του ΠΑΟΚ: «Είμαι σίγουρος για αυτό. Είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Και μόνο το γεγονός ότι ενδιαφέρθηκε για αυτόν και τον απέκτησε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, δείχνει πάρα πολλά, έστω και αν εκεί δεν κατάφερε να καθιερωθεί.. Πιστεύω ότι είναι μία καλή κίνηση για τον ΠΑΟΚ».