Η Βικτώρια Καρύδα, το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, αλλά και από τη δολοφονία του επιχειρηματία άνδρα της μιλά 2,5 μήνες μετά από εκείνη την τραγική νύχτα. Οι τελευταίες φήμες την ήθελαν να έχει επιστρέψει στην Αυστραλία για να ζήσει μόνιμα εκεί. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, φαίνεται πώς δεν ισχύει, καθώς η Βικτώρια βρίσκεται στην Ελλάδα και προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Για πρώτη φορά, η Βικτώρια έλυσε τη σιωπή της και μοιράστηκε αναμνήσεις και συναισθήματα, τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησε στο πλευρό του Γιάννη Μακρή, τα παιδιά τους και τα όσα νιώθει για εκείνον. Μάλιστα, δεν δίστασε να δώσει απαντήσει σε όσους έσπευσαν να κανιβαλίσουν το όνομά του.

Μέσα από μια επιστολή που έστειλε στην Τατιάνα Στεφανίδου, η ξανθιά καλλονή θέλησε να μιλήσει όχι για να ξεσπάσει, αλλά για να μας συστήσει τον Γιάννη Μακρή που εκείνη γνώρισε. Έναν άνθρωπο γλυκό και καλοσυνάτο. Τον καλύτερο άνδρα που είχε γνωρίσει ποτέ στη ζωή της, όπως λέει.

«Τόσο καιρό δεν μίλησα σε κανέναν, μόνο άκουγα. Άκουσα απίστευτα πράγματα για τον άνθρωπό μου, τον άντρα μου, τον πατέρα των παιδιών μου και πάλι σώπασα. Τώρα όμως θέλω να σας πω, πως για μένα ήταν ο πιο καλοσυνάτος, ο πιο γλυκός του κόσμου.

Δεν πείραξε κανέναν. Ήταν εκεί για όποιον τον χρειαζόταν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι να χάνετε το άλλο μισό. Τον αγαπώ τόσο πολύ», λέει η Βικτώρια Καρύδα.

«Ο καλύτερός μου φίλος, τα πάντα μου. Ηταν τόσο καλός άνθρωπος με όλους, με ανοιχτή καρδιά, έξυπνος, αξιοπρεπής, έκανε πολλά καλά πράγματα στη ζωή του. Είναι ο άγγελός μου. Σαν τον Γιάννη είναι πολύ λίγοι. Γι αυτό θα τον θυμούνται για πάντα» είπε στην εκπομπή «μαζί σου» το μοντέλο.