Προβλήματα σε πολλά σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου στο Ρέθυμνο έχουν παρατηρηθεί λόγω των χιονοπτώσεων και των καταρρακτωδών βροχών των τελευταίων ημερών.

Τα προβλήματα οφείλονται σε κατολισθήσεις πρανών, πτώσεις βράχων, πετρών κ.λπ. και λόγω του ότι ενδέχεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες στο Νομό Ρεθύμνης, τα καιρικά προβλήματα η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Ρεθύμνης Άννα Πίτερη, ενημερώνει πως εγκυμονούνται κίνδυνοι για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων και για το λόγο αυτό όπως εφιστά την προσοχή των οδηγών, από τους οποίους ζητά να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των δημοτών της 2ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Ηρακλείου, στις βασικές γνώσεις πρώτων βοηθειών, το Τμήμα ΚΟΙΦ-ΑΠΗ, υλοποιεί σχετική δράση στα ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ Κατσαμπά και Πόρου, από το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ηρακλείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με ομιλητή τον Νίκο Δουκιαντζάκη, Εκπαιδευτή Α΄ Βοηθειών και ΚΑΑ. Η δράση θα υλοποιηθεί 16 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 9.30.π.μ. στο ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ Κατσαμπά και 18 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 9.30.π.μ. στο ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ Πόρου.