Με τρεις νίκες ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «κυανέρυθροι» επιβλήθηκαν 2-1 του Ηρόδοτου στη Νέα Αλικαρνασσό, στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής, σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, καθώς οι μεν φιλοξενούμενοι είχαν ήδη προκριθεί στους «16», οι δε Κρήτες είχαν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Τα τέρματα του Πανιωνίου σημείωσαν οι Τσιλούλης (37΄) και Ντουρμισάι (78΄, πέναλτι), ενώ ο Ηρόδοτος μείωσε με τον Δαμιανάκη στο 82΄.

Η αναμέτρηση διεξήχθη σε έναν αγωνιστικό χώρο που δεν βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση, μετά και από τις έντονες καιρικές συνθήκες στην Κρήτη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν πολλές καλές φάσεις στο παιχνίδι. Σε μια από αυτές, στο 37ο λεπτό, ο Μακρύλλος «τροφοδότησε» με κάθετη πάσα τον Τσιλούλη, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Κασμερίδη και «άνοιξε το σκορ» για τους φιλοξενούμενους (0-1). Ο Πανιώνιος απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 78΄ με το πέναλτι του Ντουρμισάι (0-2), ενώ ο Ηρόδοτος μείωσε σε 1-2 με την κεφαλιά «ψαράκι» του Δαμιανάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μωραΐτη στο 82΄.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Μωραΐτης

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Κασμερίδης (58΄ Τσιλιγγίρης), Νικηφόρος, Μπαλάφας, Φουκαράκης, Μωραΐτης, Καργιωτάκης, Κοντογιάννης, Αυγενικού, Δαμιανάκης, Μασάδο (55΄ Κονέ), Αμαραντίδης (56΄ Προβυδάκης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς, Ντε Ταντέο, Μακρύλλος, Άλμπεργκ (64΄ Παπαγεωργίου), Οικονομίδης, Σίντι Αλί, Ρέντζας (72΄ Ντουρμισάι), Τσιλούλης (90+1΄ Σουσώνης), Μίκο, Κότσιτς, Σεράφ.