Ο Σαντιάγκο Σολάρι δήλωσε ότι οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να σταθούν δίπλα στην ομάδα, η οποία αποδοκιμάστηκε έντονα μετά την ταπεινωτική ήττα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Έχω ακούσει και χειροκρότημα την επόμενη ημέρα του αγώνα. Οι φίλαθλοι εκφράστηκαν και αυτό είναι έγκυρο και σεβαστό» δήλωσε ο Σολάρι σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή, όταν ρωτήθηκε για την αντίδραση των οπαδών. «Η ομάδα ψάχνει πάντα για την στήριξη των φιλάθλων της και την χρειαζόμαστε. Αυτό το έχουμε επιτύχει στα 115 χρόνια ιστορίας του συλλόγου και θέλουμε να μας βοηθούν και να μας δίνουν ώθηση».

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης υπερασπίστηκε επίσης τον μέσο της ομάδας, Ίσκο, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από τους φίλους των «μερένγκες» για την απόδοσή του κατά της ΤΣΣΚΑ. «Ο Ίσκο είναι ένας παίκτης, ένας επαγγελματίας που μας έχει φέρει πολλές χαρές και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να το κάνει» είπε ο Σολάρι, ο οποίος πάντως δεν έχει ξεκινήσει φέτος τον παίκτη βασικό σε αγώνα πρωταθλήματος από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ στα τέλη Οκτωβρίου.

«Όλοι εργάζονται όσο το δυνατόν σκληρότερα για να είναι διαθέσιμοι για την ομάδα, το πιο δύσκολο πράγμα είναι να επιλέξουμε την αρχική ενδεκάδα. Κάποιος πρέπει πάντα να μένει έξω» είπε ο Σολάρι, ενώ για τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ματς με την ΤΣΣΚΑ, τόνισε ότι θα συζητήσει με τους γιατρούς και τον παίκτη για την αποθεραπεία του.