Πέντε ήττες σε ισάριθμους αγώνες έχει στη Euroleague η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού, αλλά δεν σκοπεύει να τα παρατήσει.

Η ομάδα του Πειραιά «σκανάρει» την αγορά για να ενισχυθεί και είναι πολύ κοντά στην απόκτηση της Ιβάνα Τίκβιτς. Πρόκειται για την 24χρονη σέντερ της Εθνικής Κροατίας, ύψους 1,94μ η οποία τις προηγούμενες δύο σεζόν αγωνίστηκε στην Ιταλία και την Τορίνο με την οποία περσινή χρονιά είχε 12,2 πόντους ανά ματς και 8,6 ριμπάουντ. Μία κίνηση που αν ολοκληρωθεί τότε ο Ολυμπιακός θα γεμίσει ακόμα περισσότερο την ρακέτα του και θα ενισχυθεί σοβαρά για τη συνέχεια του στη Euroleague.

Φέτος αγωνίστηκε στην ZKK Pula Crnja Tours με την οποία στις 7 φορές που έχει αγωνιστεί πετυχαίνει 21,3 πόντους κατά μέσο όρο, με 57/120 δίποντα, έχοντας 16,4 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ σε 35,7 λεπτά!

Από ότι φαίνεται ο χορηγός της ομάδας, Γιώργος Λεριώτης, έχει πεισμώσει για τα καλά και θέλει να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του. Μάλιστα δεν θα είναι απίθανο να προχωρήσει και σε άλλη προσθήκη, εκτός της Τίκβιτς, η οποία θα προκαλέσει αρκετό θόρυβο.

Δείτε την σέντερ από την Κροατία σε δράση: