Ο Κώστας Σταφυλίδης βρέθηκε στο ιστορικό ντοκιμαντέρ που αφορούσε την ιστορία της Άουγκσμπουργκ αλλά ακόμη και εκεί μίλησε για τον ΠΑΟΚ!

Όπως αναφέρει το σάιτ «augsburger-allgemeine.de», ο διεθνής αμυντικός σε ερώτηση που του έγινε για τον Δικέφαλο, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από οικογένεια για εκείνον.

Αρχικά ο Σταφυλίδης είπε τα εξής: «Θέλω να είμαι ειλικρινής, υπάρχουν συζητήσεις με τον προπονητή. Νομίζω πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για το συμβόλαιό μου. Έχουμε να ανταπεξέλθουμε σε μια δύσκολη κατάσταση και γι’ αυτό θέλω να μείνω συγκεντρωμένος στη δουλειά με τους συμπαίκτες μου και η θέση που έχουμε αυτή τη στιγμή δεν μας αντιπροσωπεύει».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να πωληθεί τον Ιανουάριο: «Εξαρτάται από πολλά πράγματα, από το κλαμπ, από το πώς θα νιώθω τον χειμώνα και από τις επιλογές που θα υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή, το πιο πιθανό είναι να παραμείνω μέχρι το καλοκαίρι, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις».

Για τον ΠΑΟΚ, που είναι η ομάδα που τον ανέδειξε: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι για μένα κάτι περισσότερο από οικογένεια!»