Την καθιερωμένη συνέντευξή στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, 48 ώρες πριν από τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος της ΑΕΚ. Ο 50χρονος προπονητής μίλησε και για τα μεταγραφικά ζητήματα, αποκαλύπτοντας ότι ο σύλλογος διαπραγματεύεται και με παίκτες τα ονόματα των οποίων δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Αναλυτικά ο Ουζουνίδης μίλησε:

– Για τη νίκη επί της Ξάνθης, την πρώτη μετά από 5 ανεπιτυχή αποτελέσματα: «Ηταν ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν σταματάμε εκεί»

– Για το ματς με τη Λαμία (Σάββατο 8/12, 19:30): «Το έχουμε ξαναπεί ότι οι επιλογές μας αυτήν την περίοδο είναι περιορισμένες. Δε νομίζω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα».

– Για τον Μάρκο Λιβάγια: «Είναι ένα παιδί που δεν κρύβεται. Καταλαβαίνει πότε είναι καλά και πότε όχι. Δουλειά του προπονητή είναι να τους βοηθήσει, ακόμα και αφήνοντάς τους έξω για να καθαρίσει το μυαλό τους. Να προσπαθήσει να τους επαναφέρει σε υψηλό επίπεδο. Λέει την αλήθεια και δεν ψάχνει δικαιολογίες. Αυτή είναι η σωστή αντίδραση κάποιου που έρχεται από τον πάγκο. Και οι υπόλοιποι που μπήκαν, ο Αλμπάνης και ο Γιακουμάκης, έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο.

– Για τις μεταγραφές: «Προσπαθούμε να βρούμε τους παίκτες που θέλουμε. Ο Δεκέμβριος δεν είναι εποχή που βρίσκεις ελεύθερους ποδοσφαιριστές, αλλά κάποιους που έχουν συμβόλαιο και παίζουν στις ομάδες τους. Αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι οριστικό και δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο. Το καλό είναι ότι δεν έχουν γραφτεί όλα τα ονόματα τα οποία μας ενδιαφέρουν».

– Για τον Μπογέ: «Συζητάμε αρκετά για τον Λούκας και το έχω πει πολλές φορές: παίκτης που δεν έχει συμμετάσχει στην προετοιμασία ή είχε έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό, σε άλλα παιχνίδια θα είναι πολύ καλός, σε άλλα όχι. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Είναι ένα παιδί που ακούει και προσπαθεί πάρα πολύ. Εχει να δώσει πολλά. Ολοι έχουμε υπομονή, πρέπει και ο κόσμος να έχει υπομονή για να δει τον αληθινό Μπογέ».

Επίσης, δηλώσεις έκανε και ο Νίκλας Χουλτ, ίσως ο πιο σταθερός παίκτης της Ενωσης από το ξεκίνημα της σεζόν. Ο Σουηδός αναφέρθηκε:

– Στο επόμενο ματς του Champions League με τη Μπενφίκα στην Λισαβόνα: «Η ομάδα έκανε καλά παιχνίδια, αν εξαιρέσουμε το πρώτο ματς με τον Άγιαξ. Δείξαμε σε παιχνίδια καλό πρόσωπο. Και οι ίδιοι οι παίκτες της Μπάγερν μας είπαν ότι έχουμε καλή ομάδα. Δεν έχουμε πάρει βαθμούς, αλλά έχουμε δείξει καλή εικόνα. Εμείς ως ομάδα σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη».

– Στον αγώνα με την Λαμία: «Είναι ένας δυνατός αντίπαλος, παίζει ως σύνολο. Αντιμετωπίσαμε την Λαμία και στο Κυπελλο. Δεν θα είναι εύκολο και ελπίζω να «χτίσουμε» πάνω σε αυτό που δείξαμε με την Ξάνθη».

– Στον συμπαίκτη που θα ήθελε απ΄όλους όσους έχει αντιμετωπίσει στο Champions League: «Θα ήταν ο Ρόμπεν. Είναι κάτι ξεχωριστό, τον έβλεπα από μικρός, τα κάνει και σε αυτήν την ηλικία. Σκέφτεσαι ότι ο Ρόμπεν θα κάνει αυτήν την κίνηση, κανείς όμως δεν μπορεί να τον κλείσει εκτός από εμένα!».