Την Παρασκευή θα κάνει δοκιμή ο Γιώργος Δώνης για την ενδεκάδα που θα παρατάξει εναντίον του Άρη χωρίς ωστόσο να αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις (2/12, 19:00, Κλεάνθης Βικελίδης).

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με 4-3-3 στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Διούδης θα επιστρέψει στο τέρμα και μία θέση παίζει στα δίπλα στον Κολοβέτσιο μεταξύ Οικονόμου και Μαυρομμάτη. Ο Κουρμπέλης, παράλληλα, αν και συνεχίζει να έχει κάποιες ενοχλήσεις θα βρίσκεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην ενδεκάδα.

Την Πέμπτη, λοιπόν, οι Πράσινοι έκαναν προπόνηση… στο βίντεο. Δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο Για σχεδόν μία ώρα την αίθουσα προβολής στο «Γ. Καλαφάτης» ο Δώνης τους ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη. Είδαν προηγούμενα ματς της ομάδας της Θεσσαλονίκης και κυρίως αυτό με τον ΟΦΗ, όπου ο Άρης είχε στον πάγκο για πρώτη φορά τον Σάββα Παντελίδη και σημείωσε μία φοβερή ανατροπή. Ο 49χρονος τεχνικός του «τριφυλλιού» επισήμανε στους παίκτες του τι θα πρέπει να προσέξουν τόσο συνολικά, όσο κι ατομικά από τον συγκεκριμένο αντίπαλο, αλλά και ποιες οι αδυναμίες των Κιτρίνων και πως θα τις εκμεταλλευτούν.