Μία επιστροφή θα έχει, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Δώνης για το δύσκολο και κομβικό εκτός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Ο 25χρονος γκολκίπερ Σωκράτης Διούδης νιώθει πολύ καλύτερα –και ψυχολογικά- μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο κεφάλι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, θα γυμναστεί κανονικά τις προσεχείς μέρες με τους συμπαίκτες του και φαίνεται ότι η επιθυμία του να καταφέρει ν’ αγωνιστεί κόντρα στην πρώην ομάδα του, θα γίνει πραγματικότητα. Φυσικά θα γίνει μία συζήτηση την Πέμπτη ή την Παρασκευή με τον 49χρονο τεχνικό και το ιατρικό τιμ.

Αυτό είναι το ευχάριστο για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, ωστόσο, υπάρχει αγωνία για τον αρχηγό Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο διεθνής χαφ τραυματίστηκε στα πλευρά στο ματς της Εθνικής με τη Φινλανδία και επιπλέον πονάει και στους προσαγωγούς. Οι συγκεκριμένες ενοχλήσεις οφείλονται στην κόπωση.

Ο Κουρμπέλης θα ακολουθήσει πρόβλημα αποφόρτισης, πιθανότατα για δύο μέρες κι αν δεν υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις, τότε είναι πιθανό ο Δώνης να μην ρισκάρει τη συμμετοχή. Αν δεν τα καταφέρει σαφώς θα πρόκειται για μία σημαντική απώλεια.

Στην περίπτωση που ο αρχηγός μείνει εκτός, τότε δύο είναι τα σενάρια. Τη θέση του, αν επιλέξει ο Δώνης να πάει σε σχήμα με τρεις χαφ θα πάρει ένας εκ των Στάικου, Τζανδάρη. Το δεύτερο σενάριο είναι να επιστρέψει σε σχήμα με τρεις στην άμυνα, για να έχει μεγαλύτερη ασφάλεια, λόγω της απουσίας του Κουρμπέλη.

Σ’ αυτό το ενδεχόμενο πλην του σίγουρου Κολοβέτσιου, αναμένεται δεξί στόπερ να παίξει ο Πούγγουρας κι αριστερό ένας εκ των Οικονόμου, Μαυρομμάτη. Σίγουροι θεωρούνται ακόμα οι Δώνης, Κάτσε, Γιόχανσον, Ινσούα, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.