Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή της Premier League, καθώς οι -αήττητες- Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ συνέχισαν με νίκες στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Οι -πρωταθλητές και πρωτοπόροι- «πολίτες» συνέτριψαν 4-0 τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, ενώ οι «κόκκινοι» δυσκολεύθηκαν, αλλά κατέβαλαν με 3-0 στο «Βίκαρετζ Ρόουντ» την αντίσταση της Γουότφορντ, στην αποστολή της οποίας δεν είχε συμπεριληφθεί ο Χοσέ Χολέμπας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λίβερπουλ τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Χέντερσον με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 82΄.

Στο Λονδίνο, η Σίτι «καθάρισε» το ματς από το α’ μέρος καθώς με πρωταγωνιστή τον Ραχίμ Στέρλινγκ (γκολ και δύο ασίστ), προηγήθηκε 3-0. Αντίθετα, η Λίβερπουλ χρειάστηκε 67 λεπτά για να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Γουότφορντ. Ο Σαλάχ έκανε την αρχή και ακολούθησαν οι Αλεξάντερ-Αρνολντ και Φιρμίνο.

Στο μεταξύ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε ακόμη δύο βαθμούς, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με την Κρίσταλ Πάλας στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ η Φούλαμ νίκησε 3-2 τη Σαουθάμπτον και «ξεκόλλησε» -έστω και προσωρινά- από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 13ης αγωνιστικής στην Premier League έχουν ως εξής:

Μπράιτον-Λέστερ 1-1

(15΄ Μάρεϊ – 79΄ πεν. Βάρντι)

Έβερτον-Κάρντιφ 1-0

(59΄ Σίγκουρντσον)

Φούλαμ-Σαουθάμπτον 3-2

(33΄, 63΄ Μίτροβιτς, 43΄ Σίρλε – 18΄, 53΄ Άρμστρονγκ)

Μάντσεστερ Γ.-Κρίσταλ Πάλας 0-0

Γουότφορντ-Λίβερπουλ 0-3

(67΄ Σαλάχ, 76΄ Αλεξάντερ-Άρνολντ, 89΄ Φιρμίνο)

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι 0-4

(11΄ Νταβίντ Σίλβα, 19΄ Στέρλινγκ, 34΄, 90+3΄ Σανέ)