Το έξτρα 5λεπτό της παράτασης χρειάστηκαν οι Ντιτρόιτ Πίστονς για να επικρατήσουν των Χιούστον Ρόκετς με 116-111.

Οι γηπεδούχοι για 3 περιόδους έλεγχαν τον ρυθμό του παιχνιδιού, ωστόσο την 4η περίοδο οι Ρόκετς επέστρεψαν και προσπέρασαν στο σκορ.

Με μόλις 3” στο χρονόμετρο ο Μπλέικ Γκρίφιν πέτυχε σπουδαίο τρίποντο και έδωσε προβάδισμα 2 πόντων στην ομάδα του. Η απάντηση ήρθε από τον Έρικ Γκόρντον ο οποίος πραγματικά στην εκπνοή ευστόχησε σε λέι απ και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί οι Πίστονς ήταν ανώτεροι και τελικά πήραν τη νίκη.

Σπουδαία ήταν η frontcourt των γηπεδούχων με τους Γκρίφιν (28 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και Ντράμοντ (23 πόντοι, 20 ριμπάουντ) να είναι εξαιρετικοί, ενώ και ο Ρέτζι Τζάξον συμπλήρωσε 22 πόντους.

Για τους Ρόκετς ο Κλιντ Καπέλα έκανε φοβερή εμφάνιση (29 πόντοι, 21 ριμπάουντ) πετυχαίνοντας μάλιστα ρεκόρ πόντων, ωστόσο ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν ιδιαίτερα άστοχος (33 πόντοι αλλά με 9/27 σουτ ).

Νίκη με την οποία «πάτησαν» κορυφή πέτυχαν οι Λος Άντζελες Κλίπερς κόντρα στους Μέμφις Γκρίζλις (112-107).

Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν στην κανονική διάρκεια και χρειάστηκε ο επιπλέον χρόνος της παράτασης για να βγουν νικητές τελικά οι γηπεδούχοι.

Μόντρεζ Χάρελ (22 πόντοι, 11 ασίστ) και Ντανίλο Γκαλινάρι (20 πόντοι, 9 ριμπάουντ) «τράβηξαν το καράβι» για τους γηπεδούχους, ενώ το δίδυμο του Μαρκ Γκασόλ (27 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 7 ασίστ) με τον Μάικ Κόνλεϊ (19 πόντοι, 11 ασίστ) ήταν εξαιρετικό για το Μέμφις.

Αυτή ήταν η 8η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για τους Κλίπερς οι οποίοι αποδίδουν πολύ περισσότερα από τα προσδοκώμενα μέχρι στιγμής και πλέον μοιράζονται την κορυφή της Δυτικής περιφέρειας με τους Γκρίζλις.

Όμορφη νίκη κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ σημείωσαν οι Ντένβερ Νάγκετς επικρατώντας με 112-87.

Οι γηπεδούχοι είχαν 33 ασίστ, με τον Νίκολα Γιόκιτς να μοιράζει τις 11 από αυτές.

Ο Σέρβος σέντερ είχε ακόμη 10 ριμπάουντ και 6 πόντους συμβάλλοντας τα μέγιστα, ενώ Τρέι Λάιλς είχε 22 πόντους.

Από την πλευρά των ηττημένων 18 πόντους είχε ο Τέρενς Ρος, ενώ άλλους 16 συμπλήρωσε ο Βούτσεβιτς