temp 23 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Νέο σοκ: Θλάση στον προσαγωγό ο Λάζαρος!
Ομάδα

Νέο σοκ: Θλάση στον προσαγωγό ο Λάζαρος!

Χάνει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και πιθανότατα όλα τα ματς μέσα στο 2018 ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος!

Μετά τα συνεχή προβλήματα με τον Χασάν και τον σοβαρό τραυματισμό του Γκερέρο, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει για αρκετές εβδομάδες τις υπηρεσίες του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου!

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός αναμενόταν να είναι ο βασικός σέντερ φορ των Πειραιωτών στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση της Παρασκευής και στις εξετάσεις που υποβλήθηκε φάνηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό. Κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται ακόμη και να χάσει όλα τα παιχνίδια που απομένουν έως το τέλος του 2018.

Οπως γίνεται αντιληπτό, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός είναι πλέον πολύ σοβαρό. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μόνο μία επιλογή για την επίθεση και αυτή δεν είναι άλλη από τον Δημήτρη Μάνο. Ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά από αυτή την εξέλιξη είναι πολύ πιθανό στην αποστολή της αναμέτρησης με τους Περιστεριώτες να βρίσκεται και ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο, παρά το γεγονός ότι ακόμη δεν είναι στο 100% και δεν αισθάνεται έτοιμος να μπει δυνατά σε φάσεις διεκδίκησης και σε προσωπικές μονομαχίες.

Βεβαίως, το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης, με την Μπέτις στην Ισπανία. Και αυτό διότι ο Μάνος δεν είναι δηλωμένος στη λίστα του Europa League, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί μόνο με τον Γκερέρο στην αποστολή του και με εναλλακτική λύση για την κορυφή της επίθεσης τον… Φορτούνη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αχμέντ Χασάν έκανε καθαρισμό στο γόνατο πριν από λίγες ημέρες και σύμφωνα με όσα αναφέρει το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, είναι απίθανο να προλάβει κάποιο από τα εναπομείναντα παιχνίδια των Πειραιωτών μέσα στο 2018.

Κλείνοντας, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Λάζαρο, ο ίδιος κατάλαβε αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον τραυματισμό του και ενημέρωσε τους γιατρούς για την έντονη ενόχληση. Μάλιστα είχε… προβλέψει ότι ο τραυματισμός θα είναι σοβαρός, καθώς ένιωσε κάτι να «κόβεται» και ο πόνος που αισθάνθηκε ήταν πολύ ισχυρός και ενδεικτικός ότι τα πράγματα ήταν άσχημα.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων