Το φετινό πρωτάθλημα αποδείχθηκε το πιο συναρπαστικό των τελευταίων χρόνων, όμως ο Ogier, ο Ingrassia και η M-Sport Ford έκαναν το θαύμα τους για άλλη μια φορά επιδεικνύοντας χαρίσματα όπως η ταχύτητα, η αποφασιστικότητα και ένα εξαιρετικό ομαδικό πνεύμα, τα οποία χάρισαν στην ομάδα από την Cumbria της Μ. Βρετανίας μία ακόμη πολύ επιτυχημένη χρονιά.

Malcolm Wilson OBE, Ιδιοκτήτης Ομάδας:

 «Η σημερινή ήταν μία μέρα με μεγάλες συγκινήσεις και μπορώ να σας πω ότι το φετινό πρωτάθλημα σημαίνει πραγματικά πολλά για εμάς. Δύο μήνες πριν, τα πράγματα δεν έδειχναν τόσο καλά, όμως όταν έχεις στις τάξεις σου έναν Sébastien και έναν Julien, ξέρεις ότι όλα είναι δυνατά».

 «Ο τρόπος με τον οποίο επανάκαμψαν στους τρεις τελευταίους αγώνες ήταν απίστευτος και είμαι τόσο περήφανος για όλα αυτά που πετύχαμε μαζί. Ασφαλώς θα μας λείψουν την επόμενη χρονιά, όμως αυτός ο τίτλος ήταν  αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας και θα πρέπει να πω εδώ ότι κάθε μέλος της ομάδας έπαιξε το ρόλο του».

 Δηλώσεις Sébastien Ogier:

“Η φετινή ήταν μία απίστευτη χρονιά και η μάχη πολύ δυνατή. Τον τελευταίο καιρό πιστεύαμε ότι θα ήταν δύσκολο να κατακτήσουμε και πάλι τον τίτλο, όμως δεν εγκαταλείψαμε ποτέ. Τα δώσαμε όλα και είχαμε μία εκπληκτική ομάδα κοντά μας. Είμαι τόσο περήφανος για όλους στην ομάδα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Malcolm [Wilson] για την εκπληκτική δουλειά που έγινε. Αυτά που πετύχαμε παρέα τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ σημαντικά και είμαι περήφανος γι’ αυτό”.