temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Βίλας Μπόας: Είπα όχι στην Παρί για χάρη της Τότεναμ
Ποδόσφαιρο

Βίλας Μπόας: Είπα όχι στην Παρί για χάρη της Τότεναμ

Αποκαλυπτικός για τις σχέσεις του με τον Ντάνιελ Λέβι

Σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» ο πορτογάλος τεχνικός Αντρέ Βίλας Μπόας μίλησε για το… ταραχώδες πέρασμα του από το Βόρειο Λονδίνο και την Τότεναμ.

Ο νεαρός προπονητής ο οποίος μετά το πέρασμα από το κινεζικό πρωτάθλημα είναι άνεργος, αναφέρθηκε στην στήριξη που δεν έλαβε από τη διοίκηση των πετεινών κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Νησί, αλλά και την… χυλόπιτα που έριξε στην Παρί Σεν Ζερμέν για χάρη των Λονδρέζων.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Την πρώτη σεζόν ήταν φανταστικά από κάθε άποψη. Είχαμε μικρό ρόστερ, αλλά μεγάλη θέληση. Πήραμε τους περισσότερους βαθμούς στην ιστορία της Τότεναμ, με τον Μπέιλ να

αγωνίζεται πίσω από τον Αντεμπαγιόρ. Είχαμε ακόμη παίκτες όπως ο Γουόκερ και ο Λένον, που μας επέτρεπαν να παίξουμε το 4-4-2 και την κόντρα επίθεση. Τον Απρίλιο ξεκινήσαμε να ετοιμάζουμε την επόμενη σεζόν.

Έδωσα μια λίστα με ονόματα που θα μπορούσαμε να αποκτήσουμε και άλλα που θα μπορούσαν να πωληθούν. Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, όμως, η διοίκηση δεν μας άκουσε και σε ένα σημείο κατέστρεψε όλα όσα δημιουργήσαμε.

Δέχτηκα πρόταση από την Παρί Σεν-Ζερμέν που ήθελε να με προσλάβει, αλλά αρνήθηκα για χάρη της Τότεναμ. Έκανα λάθος».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων