Για την πολύ σημαντική νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, τη Δευτέρα (12/11), μίλησε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Ο δεξιός μπακ του «Θεού του πολέμου» μίλησε ακόμη για την αποχώρηση Ερέρα, αλλά και τη συνέχεια για τους κίτρινους από εδώ και πέρα.

Αρχικά σημείωσε: «Αυτό που λέγαμε όλη την εβδομάδα με τον κ. Τερζή ότι πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι, το καταφέραμε. Δεν μας ενδιέφερε τόσο η εμφάνιση, όσο οι τρεις βαθμοί. Αυτό μας κόστισε στα προηγούμενα παιχνίδια, γιατί κοιτούσαμε την εμφάνιση και όχι το αποτέλεσμα. Έχουμε τώρα την διακοπή και τον χρόνο να δουλέψουμε με ηρεμία».

Για το καλό ξεκίνημα και τo… μπλακ άουτ πριν το τέλος του ‘α μέρους: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, ιδανικά θα έλεγα. Παρ’ όλα αυτά κάποια ατομικά λάθη από την πλευρά μας, έδωσαν δικαίωμα στον Απόλλωνα να ελπίζει και έφτασε στην ισοφάριση».

Για τη δική του παρουσία στο πρώτο του 90λεπτο: «Νιώθω καλά και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη, για να δικαιώσω και τους ανθρώπους που μ’ εμπιστεύτηκαν».

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία: «Όταν αλλάζει προπονητής, η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ. Αν και παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, δεν παίρναμε τ’ αποτελέσματα που θέλαμε».

Αν η διακοπή, έρχεται στο κατάλληλο χρονικό σημείο: «Δεν το συζητώ. Όταν πηγαίνεις στην διακοπή με νίκη, έχεις την δυνατότητα να δουλέψεις με ηρεμία. Μακάρι να έχουμε και από αύριο τον καινούριο προπονητή, για να μπορέσουμε να δουλέψουμε, έτσι όπως θέλουμε».