Μια συγκινητική ιστορία, που θύμισε πολύ αυτήν του ποδοσφαιριστή Σαμαρά στη Σκωτία με τον μικρό φίλο του Τζέι, έχει να περιγράψει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ενα 8χρονο παιδί με καταγωγή από την Ελλάδα και την Κύπρο είναι πρωταγωνιστής αυτής της συγκλονιστικής ιστορίας που διαδραματίστηκε στο γήπεδο της Αρσεναλ.

Ο 8χρονος Mickey Pulli έχασε ξαφνικά την όρασή του από μια σπάνια ασθένεια, αλλά φαίνεται ότι μπορεί ακόμη κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να γίνει στο μέλλον ποδοσφαιριστής.

Η ιστορία του παιδιού έγινε πασίγνωστη  στην Αγγλία, μέσα από ένα video που τον δείχνει να κάνει κόλπα με την μπάλα και να συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός ότι είναι τυφλός.

Πρόσφατα μάλιστα πήρε μέρος και σε προπόνηση της Εθνικής Αγγλίας, ενώ συμμετέχει ήδη και σε ομάδες τυφλών παιδιών στο Νησί. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα έκανε πραγματικότητα και ένα ακόμη όνειρό του, να γνωρίσει από κοντά τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή από την αγαπημένη του ομάδα, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

«Ήταν τέλειο που γνώρισα τον Σωκράτη, έναν Έλληνα όπως εγώ», έγραψε ο μικρός Mickey στο twitter μετά τη συνάντηση, χρησιμοποιώντας και δύο σημαίες της Ελλάδας και της Κύπρου κάτω από τις φωτογραφίες του με τον Παπασταθόπουλο.

https://twitter.com/twitter/statuses/1062028593012883456