temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Κουρτουά: «Έχουμε αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία»
Ποδόσφαιρο

Κουρτουά: «Έχουμε αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία»

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως η ομάδα έχει συνέλθει μετά από το κακό διάστημα του Οκτωβρίου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε την 4η συνεχόμενη νίκη της με τον Σαντιάγκο Σολάρι στον πάγκο, περνώντας από την έδρα της Θέλτα με 4-2.

Ο τερματοφύλακας των μερένχες σε δηλώσεις του στη «Marca», υποστήριξε πως το κλίμα στην ομάδα έχει αντιστραφεί προς το καλύτερο, ενώ αναφέρθηκε και στον συμπαίκτη του, Καρίμ Μπενζεμά.

Αναλυτικά όσα είπε: «Η μόνη διαφορά σε σχέση με τον προηγούμενο καιρό, είναι ότι τώρα έχουμε αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία. Πριν από αυτό το σερί δεν είχαμε καθόλου τύχη και δεχόμασταν γκολ στις χειρότερες στιγμές.

Γνωρίζω πόσο ανταγωνιστικές είναι οι συνθήκες σε μια ομάδα όπως η Ρεάλ και πόσο δύσκολο είναι για τον προπονητή να επιλέξει ποιος θα αγωνιστεί σε κάθε παιχνίδι. Έχω έρθει εδώ για να κάνω το καλύτερο που μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα.

Υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια και προσπαθούμε να πιέζουμε ο ένας τον άλλο για το καλύτερο. Όλοι τα πάμε πολύ καλά μεταξύ μας.

Ο Μπενζεμά δέχεται πολύ κριτική όταν δεν βάζει γκολ, αλλά όλοι οι παίκτες και οι προπονητές γνωρίζουν την ποιότητα του και τον ρόλο που έχει στην ομάδα».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων