temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Καραπαπάς: «Μια ώρα πριν μας έσφιγγαν το χέρι» (pic)
Ποδόσφαιρο

Καραπαπάς: «Μια ώρα πριν μας έσφιγγαν το χέρι» (pic)

Ο Κώστας Καραπαπάς με νέο ποστάρισμα στο Facebook αναφέρεται στις «καταγγελίες» από ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και επισημαίνει πως «μια ώρα πριν μας έσφιγγαν το χέρι».

Ο Κώστας Καραπαπάς προχώρησε σε νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κι αναφέρθηκε στις «καταγγελίες» που έκαναν άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τονίζοντας πως «πριν μας έσφιγγαν το χέρι και με τα δυο τους χέρια. Ο διευθυντής επικοινωνίας των Πειραιωτών μίλησε για κάποιους από την πράσινη αποστολή και όχι για όλους, επισημαίνοντας πως ο Δημήτρης Σαραβάκος δεν έχει δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα από πλευράς τριφυλλιού.

«Η διαφορά μας είναι ότι εμείς οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ τις δηλώσεις μας τις κάνουμε στις ξένες έδρες.

Άλλοι φεύγουν και μετά κάνουν «καταγγελίες» ενώ μια ώρα πριν μας έσφιγγαν το χέρι με τα δυο τους χέρια.

Και δεν αναφέρομαι σε όλους φυσικά απο την αποστολή του ΠΑΟ. Για παράδειγμα ο κύριος Σαραβάκος (τονίζω το κύριος) δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα.

Ξέρετε ότι ο Σαραβάκος έρχεται κάθε χρόνο μόνος του με το αυτοκίνητο του στο γήπεδο μας; Ναι! Στη… ζούγκλα του Καραισκάκη.

Αλλά φυσικά αυτό δε θα το δείτε γραμμένο στα σάιτ…

Δεν αναφέρομαι λοιπόν σε όλους.. Αλλά σε κάποιους, που κάνουν μεροκάματα με τέτοιες γελοιότητες και με ψέμματα. Δεν είναι η πρώτη φορά. Θυμάμαι και με έναν που φοράει φούστες έτσι έγινε… Εμείς στις γειτονιές μας μάθαμε αλλιώς από μικροί… Μπορεί να κάνουμε λάθη, να ξεφεύγουμε ενίοτε (δε μας κατηγόρησε κανείς για πραότητα η αλήθεια είναι) αλλά δεν είμαστε σαν εσάς» έγραψε στον λογαριασμό του ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων