Άλλο ένα πείραμα που περιλαμβάνει τον Καρμέλο Άντονι δεν… στεριώνει. Ο 34χρονος φόργουορντ μετά το αποτυχημένο πείραμα της περασμένης χρονιάς και το πέρασμά του από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν και από τη νυν ομάδα του, Χιούστον Ρόκετς. Έτσι τουλάχιστον αναφέρει ο Μαρκ Στάιν των New York Times, με τον παίκτη να έχει ενημερωθεί από τους ιθύνοντες της ομάδας πως θα αποδεσμευτεί σύντομα.

Ο Μέλο ήταν το περσινό απόκτημα της Οκλαχόμα στην προσπάθειά της να φτιάξει μία Big 3 με τους Γουέστμπρουκ και Τζορτζ, αλλά το εγχείρημα αυτό εγκαταλείφθηκε με τον πρώην ηγέτη των Νικς να δείχνει… βαρύς και να μην μπορεί να συμβιβαστεί με την συνύπαρξη με άλλους δύο mega stars.

Το Χιούστον ήταν αυτό που τον εμπιστεύθηκε με τη σειρά του βάζοντάς τον στο πλευρό των Κρις Πολ και Τζέιμς Χάρντεν. Στα πρώτα 10 ματς της σεζόν όμως ο Hoodie Melo προβληματίζει έντονα, έχοντας ξεκινήσει βασικός μόνο στα 2 από αυτά. Παίζει (29.4′) και σκοράρει (13.4 πόντοι) λιγότερο από και σουτάρει χειρότερα από ποτέ στην καριέρα του (40.3% εντός πεδιάς και 32.8% στο τρίποντο), δείχνοντας πως το ίδιο το μπάσκετ τον… ξεπερνά.