Ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε τις πρώτες κλήσεις του για τα ματς της Εθνικής Ελλάδας στο Nations League, απέναντι σε Φινλανδία (15/11) και Εσθονία (18/11), συμπεριλαμβάνοντας νέα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων οι Σιόβας, Γ. Μασούρας Κούτρης και Οδ. Βλαχοδήμος.

Εκτός μετά από έξι χρόνια έμεινε ο Ορέστης Καρνέζης, καθώς η τριάδα των τερματοφυλάκων αποτελείται από τους Βασίλη Μπάρκα, Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Ταυτόχρονα εκτός έμειναν οι Γιώργος Τζαβέλλας και Αλέξανδρος Τζιόλης.

Οι Ευθύμης Κουλούρης, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Νίκος Καρέλης συμπεριλήφθηκαν ξανά, όπως και οι Βασίλης Λαμπρόπουλος και Κώστας Γιαννούλης. Στην αποστολή επέστρεψε ο Ανδρέας Σάμαρης, παρά το μειωμένο χρόνο συμμετοχής του στην Μπενφίκα συγκριτικά με την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Οδ. Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας, Μπακασέτας, Φορτούνης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μασούρας, Μήτρογλου, Κουλούρης, Καρέλης.

Να σημειώσουμε πως η παρουσίαση του Αγγελου Αναστασιάδη από την ΕΠΟ θα γίνει την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, στις 12.00, στην αίθουσα της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής έως το τέλος του 2019 και την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.