temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Παναθηναϊκός : Έτοιμος και ο Δώνης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός : Έτοιμος και ο Δώνης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο 24χρονος μέσος γυμνάστηκε την Τετάρτη και δήλωσε ετοιμοπόλεμος για το κυριακάτικο (11/11, 19:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σε κάθε ματς και πολύ περισσότερο σε ένα ντέρμπι αιωνίων, αυτό που επιθυμεί κάθε προπονητής είναι να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Ο Γιώργος Δώνης είδε το απόγευμα της Τετάρτης και τον γιο του Χρήστο ν’ ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα και έτσι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Έχει την ευχέρεια να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα, χωρίς να προχωρήσει σε αλχημείες. Εξαιτίας της καλή εικόνας με την ΑΕΚ, πάντως, είναι πιθανό να μην αλλάξει τη διάταξη. Είναι σοβαρό, λοιπόν το ενδεχόμενο να δούμε τον Παναθηναϊκό να παρατάσσεται με 3-4-2-1, απλώς μπορεί να υπάρχουν 1-2 αλλαγές σε πρόσωπα. Να παίξει δηλαδή ο Κολοβέτσιος αντί του Πούγγουρα με τον Κουλιμπαλί και τον Μαυρομμάτη δεξί κι αριστερό στόπερ, αντίστοιχα.

Στην επίθεση, παράλληλα, ίσως πάρει τη θέση του κουρασμένου Χατζηγιοβάνη, ο Αντονί Μουνιέ. Όσον αφορά τον Κάτσε, έχει πιθανότητες κυρίως αν ο 49χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού καταλήξει στο 4-3-3. Το πρόγραμμα την Τετάρτη περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα.

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων