Επίθεση από φασίστες, οι οποίοι άφησαν απειλητικά συνθήματα έξω από σπίτια μελών του Ρουβίκωνα, καταγγέλλει ηγετικό μέλος της αντιεξουσιαστικής ομάδας, μέσω ανάρτησής του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Όπως γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook, «φασίστες έγραψαν απειλητικά συνθήματα έξω από τα σπίτια δυο συντρόφων μας».

Μάλιστα ο ίδιος, παρουσιάζει και φωτογραφίες από συνθήματα γραμμένα τους τοίχους. Το ηγετικό μέλος της αντιεξουσιαστικής ομάδας, υποστηρίζει ακόμα ότι τα σπίτια των μελών του Ρουβίκωνα είναι σε αστυνομικό κλοιό και οτι γίνονται συνέχεια προσαγωγές και κλήσεις στην Ασφάλεια για διάφορες υποθέσεις.

Προειδοποιεί μάλιστα μέσω της ανάρτησής του, ότι θα γίνεται πλέον περιφρούρηση των σπιτιών για την ασφάλεια των μελών του Ρουβίκωνα ενώ απειλεί ότι «θα κοπεί όποιο χέρι απλωθεί σε άνθρωπο δικό μας».

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Χτές το βράδυ, φασίστες έγραψαν απειλητικά συνθήματα έξω από τα σπίτια δυο συντρόφων μας. Εδώ και πολύ καιρό τα σπίτια των περισσοτέρων από μας είναι σε αστυνομικό κλοιό. Οι παρακολουθήσεις από την ασφάλεια είναι καθημερινές. Παίρνουν κάθε μέρα συντρόφους-σες μας από τον δρόμο και τους πάνε στην ΓΑΔΑ. Μας έρχονται συνέχεια κλήσεις με καινούργιες υποθέσεις και κατηγορίες. Τα μίντια συστηματικά ρίχνουν τόνους λάσπης στην ομάδα μας. Ο άρειος πάγος κάθε τρεις και λίγο κάνει έρευνες που μας αφορούν. Και τώρα έχουμε και τους ναζί κάτω από τα σπίτια μας.

Μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο: Ο Ρουβίκωνας θα περιφρουρήσει τα σπίτια και την ασφάλεια των μελών του. Και ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΟΠΟΙΟ ΧΕΡΙ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.»