Ο ράπερ Μακ Μίλερ, ο πρώην σύντροφος της ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε, πέθανε από υπερβολική δόση κοκαΐνης και φεντανύλης, ενός ισχυρού οπιοειδούς, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Άντζελες.

Ο 26χρονος Μίλερ, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Μάλκολμ ΜακΚόρμικ, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες στις 7 Σεπτεμβρίου. Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι ο θάνατός του δεν οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια αλλά σε ατύχημα.

Ο Μίλερ είχε μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του στα ναρκωτικά, σε συνεντεύξεις που έδωσε αλλά και στα τραγούδια του. Ήταν ζευγάρι με την Γκράντε για δύο χρόνια, αλλά χώρισαν στις αρχές του έτους. Ο θάνατός του πιστεύεται ότι ήταν ένας από τους παράγοντες για τους οποίους η Γκράντε χώρισε με τον νέο σύντροφό της, τον Πιτ Ντέιβιντσον, με τον οποίο είχε αρραβωνιαστεί τον Ιούνιο.

Το Σάββατο, η τραγουδίστρια παρουσίασε το νέο σινγκλ της, το «Thank U, Next», που είναι αφιερωμένο και στους δύο άνδρες.

Ο 24χρονος Ντέιβιντσον, στις πρώτες δηλώσεις του για τον χωρισμό τους, είπε ότι «δεν αφορά κανέναν» και χαρακτήρισε την Γκράντε «θαυμάσιο άνθρωπο», ευχόμενός της κάθε ευτυχία.