Με τα… χίλια ζόρια η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 της Βαγιαδολίδ για την 11η αγωνιστική της La Liga. Η αλλαγή προπονητή, φαίνεται, πως δεν απελευθέρωσε τη «βασίλισσα» και το πρώτο παιχνίδι του Σαντιάγκο Σολάρι ήταν αγχωτικό!

Το θετικό για τη ρεάλ ήταν ότι επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα ύστερα από πέντε αγώνες, στους οποίους είχε τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία.

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η Ρεάλ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η λύτρωση ήρθε από… σπόντα. Στο 83′ ο Βινίσιους μπήκε στην περιοχή έκανε την σέντρα, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Κίκο, ο οποίος άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Το γκολ αυτό απελευθέρωσε την Ρεάλ και στο 88′ ο Σέρχιο Ράμος με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Γκέλα για την άλλη ομάδα της Μαδρίτης, την Ατλέτικο. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έφερε 1-1 στην έδρα της Λεγανές στην οποία ήταν βασικός ο Δημήτρης Σιόβας. Η Ατλέτικο προηγήθηκε με γκολ του Γκριεζμάν στο 69′, αλλά η Λεγανές ισοφάρισε στο 82′ με τον Καρίγιο.