temp 17 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Σαλάχ: «Ήταν παιδικό όνειρο να έρθω στη Λίβερπουλ»
Ποδόσφαιρο

Σαλάχ: «Ήταν παιδικό όνειρο να έρθω στη Λίβερπουλ»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε για την παιδική του ηλικία και τόνισε πως ήταν οπαδός της Λίβερπουλ από τότε, ενώ όταν πήρε την μεταγραφή, ολοκλήρωσε ένα παιδικό του όνειρο.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο σάιτ της Λίβερπουλ κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο παιδικό όνειρο που είχε να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο Άνφιλντ με την κόκκινη φανέλα. Επίσης ο Αιγύπτιος σταρ της Λίβερπουλ μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τόνισε πως υποστήριζε από πολύ μικρός τους κόκκινους, τους οποίους μάλιστα τους επέλεγε και στο Playstation.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αιγύπτιος:

«Η Λίβερπουλ είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο και πολλοί από τους οπαδούς της βρίσκονται στη Μέση Ανατολή. Όταν άκουσα πρώτη φορά για την ομάδα πρέπει να ήμουν περίπου έντεκα ή δώδεκα», είπε αρχικά.

«Η ιστορία του να διαλέγω την Λίβερπουλ στο Playstation είναι αληθινή. Φυσικά και επέλεγα και άλλες ομάδες, όμως τις περισσότερες φορές προτιμούσα την Λίβερπουλ.

Τότε δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα είμαι εδώ μία μέρα, αλλά ήταν πάντα ένα όνειρο για εμένα και πρέπει πάντα να ακολουθείς τα όνειρα σου.

Όταν πήγα στη Βασιλεία από την Αίγυπτο, είχε ένα σχέδιο στο μυαλό μου, ότι θα ήθελα μία μέρα να πάω στη Λίβερπουλ. Υπήρχε τότε μία πιθανότητα, αλλά δεν δούλεψε τότε για καμία από τις δύο πλευρές».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων