Μπιέκοβιτς: ««Δεν μπορούν να συνυρπάξουν μαζί Μίτροβιτς και Πρίγιοβιτς»

Στο γεγονός ότι οι Μίτροβιτς και Πρίγιοβιτς δεν μπορούν να αγωνιστούν μαζί στην κορυφή της επίθεσης στην εθνικής Σερβίας στάθηκε ο αντιπρόεδρος της σερβικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νέναντ Μπιέκοβιτς.

Μπιέκοβιτς: ««Δεν μπορούν να συνυρπάξουν μαζί Μίτροβιτς και Πρίγιοβιτς» | tanea.gr
TANEA Team

Την πεποίθηση ότι οι Μίτροβιτς και Πρίγιοβιτς δεν μπορούν να συνυπάρξουν μαζί στην κορυφή της επίθεση στην εθνική Σερβίας, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Π.Ο. της Σερβίας, Νέναντ Μπιέκοβιτς σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει πολλή συζήτηση γιατί ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας Μλάντεν Κρίσταϊτς δεν έχει χρησιμοποιήσει τον επιθετικό του ΠΑΟΚ ούτε λεπτό στα παιχνίδια του Nations League κόντρα στην Ρουμανία και στο Μαυροβούνιο, από την στιγμή που άσος του Δικεφάλου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Έτσι, ο Νέναντ Μπιέκοβιτς σε δηλώσεις που παραχώρησε πήρε θέση σε αυτήν την επιλογή υπογραμμίζοντας: «Δε θα συμφωνήσω ότι πρέπει να αλλάξουμε το σύστημα μας και να παίξουμε με δύο επιθετικούς. Ο Μίτροβιτς είναι ακριβός ο ίδιος τύπος ποδοσφαιριστής με τον Πρίγιοβιτς, που δεν μπορεί να αλληλοσυμπληρώσει ο ένας τον άλλον. Ο Γιόβιτς είναι μια άλλη ιστορία, μπορεί να ταιριάξει με έναν από τους δύο, ήταν στην αποστολή για το Μουντιάλ, είναι κοντά στις συμμετοχές και ασφαλώς αποτελεί το μέλλον του σερβικού ποδοσφαίρου. Όμως, Μίτροβιτς και Πρίγιοβιτς δεν γίνεται να είναι μαζί στο γήπεδο από την αρχή ενός αγώνα, ίσως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ανάλογα με το αποτέλεσμα και όταν πάμε για όλα ή τίποτα»,

TANEA Team
Περισσότερα άρθρα για Ομάδα