Ο Νίκο Κόβατς δήλωσε ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του το τελευταίο διάστημα, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θέλει να κερδίσει και τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Φράιμπουργκ και ΑΕΚ.
Ο Κροάτης τεχνικός είπε: «Παίζουμε καλά, έχουμε κάνει ένα σερί και θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας στην έδρα μας, με Φράιμπουργκ και ΑΕΚ»
«Αν εξαιρέσουμε τους τρεις τραυματίες (Τολισό, Κομάν και Τιάγκο), έχουμε 16 υγιείς παίκτες και τους τερματοφύλακες. Είναι ένα πρόβλημα ότι οι τραυματισμοί είναι στο κέντρο, αλλά θα βρούμε λύσεις. Μία πιθανότητα είναι να παίξει στη μεσαία γραμμή ο Κίμιχ»
Η Μπάγερν μετά από αυτά τα δύο εντός έδρας παιχνίδια, αντιμετωπίζει την Μπορούσια Ντόρτμουντ εκτός, στο ντέρμπι κορυφής της Μπουντεσλίγκα.

- Αριζόνα: Σε συναγερμό οι υγειονομικές αρχές μετά από θάνατο από νεό επιθετικό στέλεχος χανταϊού
- Ιρανική επίθεση στο Κουβέιτ: Πρωτοφανείς εικόνες καταστροφής στο αεροδρόμιο – Στη δημοσιότητα βίντεο από την κυβέρνηση
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Επική αντίδραση του Αταμάν σε άστοχο σουτ του Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις (vid)







