Ο Αχμέντ Χασάν μίλησε στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη, τονίζοντας πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι διαθέσιμος για το ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Αιγύπτιος επιθετικός των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους παίκτες που τον αντικατέστησαν στην κορυφή της επίθεσης στα προηγούμενα ματς δηλώνοντας ότι οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Δημήτρης Μάνος έκαναν σπουδαία δουλειά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον τραυματισμό του: «Οταν τραυματίστηκα φάνηκε πως θα μείνω εκτός 3-4 εβδομάδες, αλλά δούλεψα καλά με το ιατρικό τιμ, το μέλη του είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες και με βοήθησαν να επιστρέψω νωρίτερα».

Για το πόσο θα βοηθήσει η επιστροφή του: «Δυστυχώς είχαμε ατυχία με τους τραυματισμούς, ειδικά στην επίθεση. Έχουμε πολλούς παίκτες με ποιότητα για αυτή τη θέση, όπως ο Λάζαρος που έκανε σπουδαία δουλειά. Ο Μάνος έδωσε πολλές βοήθειες. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που πάντα θα βρίσκει λύσεις. Δουλειά όλων είναι να φτάνουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για την ποιότητα του Άρη: «Νομίζω ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, διαφορετική από τους υπόλοιπους. Όλες οι ομάδες που μας συναντούν θέλουν να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Θα δώσουμε τα πάντα, θα παλέψουμε για το καλύτερο και τη νίκη! Είναι καλύτερο να παίζουμε με ομάδες που θέλουν να επιτεθούν γιατί είναι πιο εύκολο και για εμάς να δημιουργήσουμε. Απέναντι σε αμυντικές ομάδες είναι δύσκολο να παίζεις όμορφο ποδόσφαιρο».

Για τη ζωη του στην Ελλάδα: «Περνάω όμορφα στην Ελλάδα. Η κίνηση στο Κάιρο δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία πόλη. Αν εξαιρέσεις την κίνηση».

Για τη συνύπαρξη του με τον Σαλάχ στην εθνική ομάδα: «Είναι ένα πολύ καλό πρόσωπο, δεν επιδεικνύεται. Είναι ο ίδιος άνθρωπος από τα 16 του χρόνια, είναι ταπεινός».