Στη συνάντηση που έγινε στο Μακεδονία Παλλάς για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, παρών ήταν και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος δεσμεύτηκε για στήριξη στο μεγάλο έργο.

Στις δηλώσεις του είπε: «Μεγάλο στοίχημα για όλη τη Θεσσαλονίκη αλλά και τη Βόρεια Ελλάδα. Η Περιφέρεια και εγώ προσωπικά θα σταθούμε από την πρώτη στιγμή έως την τελευταία δίπλα στον ΠΑΟΚ προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο. Αυτό τo στοίχημα θα το κερδίσουμε!»

Για τα επόμενα βήματα που θα γίνουν: «Θα συναντηθούμε εκ νέου για να δούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα. Μέχρι Δευτέρα θα ανακοινώσουμε τα ονόματα επιτροπής της Περιφέρειας που θα συμμετέχει σε κάθε βήμα όλης της διαδικασίας. Είμαστε αποφασισμένοι να βοηθήσουμε όπου χρειαστεί σε όλο το εγχείρημα. Ο πήχης είναι ψηλά!»

Για την εμπλοκή της Περιφέρειας: «Η εμπλοκή της Περιφέρειας βρίσκεται και στη διαδικασία αδειοδοτήσεων και στη διαδικασία υπηρεσιών και ελέγχων αλλά ταυτόχρονα βρίσκεται και στην προσπάθεια χρηματοδότησης της όλης ανάπλασης της περιοχής γύρω από το γήπεδο, μια διαδικασία για την οποία είμαστε πανέτοιμοι αφού ολοκληρωθεί το ρυθμιστικό σχέδιο και να δούμε πως θα κλείσουμε πόρους από ευρωπαϊκά προγράμματα ή και από το ΕΣΠΑ».