Στις 11 Οκτωβρίου ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποχώρησε από τη Μονακό μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, ωστόσο ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θα μείνει για καιρό χωρίς δουλειά.

Όπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα «fotospor.com», η συνάντηση που είχε στο Λονδίνο ο Πορτογάλος με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε Αλί Κοτς ήταν κάτι παραπάνω από θετική.

Ο Ζαρντίμ είχε κάποιους ενδοιασμούς στο να αναλάβει την τουρκική ομάδα εξαιτίας των πολλών χρεών από τα οποία βαρύνεται τα τελευταία χρόνια. Ουσιαστικά ήθελε διασφαλίσει αν θα έχει ένα ικανό μπάτζετ στα χέρια του ώστε να δημιουργήσει την ομάδα που θέλει.

Αυτό ακριβώς έκανε ο Κοτς ο οποίος (πάντοτε σύμφωνα με τους Τούρκους δημοσιογράφους) του παρουσίασε ένα σχέδιο που έχει για την εξυγίανση της Φενέρ εξηγώντας ότι μέσω χορηγιών η Φενέρ θα είναι και πάλι δυνατή μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Πορτογάλος τεχνικός εντυπωσιάστηκε από όσα του παρουσίασε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Τουρκίας και πλέον μένει να δούμε τις εξελίξεις τις επόμενες μέρες και το αν Ζαρντίμ θα πει το πολυπόθητο «ναι».

Θυμίζουμε οτι λίγες μέρες πριν οι Τούρκοι απέλυσαν τον Φιλίπ Κοκού από την τεχνική τους ηγεσία, μετά την εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Ανκαραγκουτσού.