Ο Όμρι Άλτμαν προσπαθεί να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο περσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχοντας μπει σε πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει τη ρήξη χιαστού, ωστόσο τα νεότερα μόνο θετικά δεν είναι για τον Ισραηλινό.

Ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής βρίσκεται εδώ και οχτώ μήνες στο πρόγραμμα, το οποίο ωστόσο δεν οδεύει όπως θα ήθελε ο ίδιος και το ιατρικό επιτελείο του τριφυλλιού, γεγονός που μεταθέτει την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους για τον Ιανουάριο του 2019!

Ο ποδοσφαιριστής μετέβη και πάλι στο Ισραήλ καθώς δεν είχε διαπιστωθεί η απαιτούμενη πρόοδος στην αποθεραπεία του και υποβλήθηκε σε καθαρισμό του διακονδυλίου διαστήματος και του μοσχεύματος.

Αποτέλεσμα; Να χρειαστεί να περιμένουμε άλλους δύο μήνες τουλάχιστον προκειμένου να τον δούμε ξανά στα γήπεδα. Όπως φυσικά θα περιμένει και ο Δώνης, που στα σχέδιά του στην αρχή της χρονιάς προόριζε τον Άλτμαν για τα μέσα Οκτωβρίου. Αλλά βλέπει πως θα αποτελέσει – στην καλύτερη – την πρώτη… χειμερινή μεταγραφή!