Ο Ολυμπιακός τάχθηκε εξ αρχής υπέρ της επανάληψης του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Volley League και την Τρίτη με νεότερη ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι αποδέχεται και την πρόταση του Τριφυλλιού να συνεχιστεί το παιχνίδι από το 5ο σετ με το σκορ 13-11 υπέρ των Πράσινων.

Θυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι παραδέχτηκαν από την πρώτη στιγμή ότι η ισοφάριση 12-12 στο τάι μπρέικ είχε προέλθει από διαιτητικό λάθος (υπόδειξη για άουτ αντί άσου), λόγω της πολλαπλής διαγράμμισης του γηπέδου της Κυψέλης.

Η νεότερη ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρει:

Αναλυτικά:

«Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης μας και επειδή ο Ολυμπιακός τηρεί αυτά που λέει και δεν τα αλλάζει κάθε ώρα, όπως είπαμε θα συνδράμουμε, σε οτιδήποτε χρειαστεί ο Παναθηναϊκός, ούτως ώστε να διεξαχθεί εκ νέου ο αγώνας. Αφού επιθυμία του Παναθηναϊκού είναι να παιχτεί το παιχνίδι από το 13-11 και με τον ίδιο ακριβώς κόσμο στο γήπεδο, δεχόμαστε να γίνει έτσι ακριβώς όπως προτείνει.

ΥΓ. Η ομοσπονδία δανείζει τάραφλεξ εκεί που κάνει προπονήσεις η Εθνική ομάδα και στις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη».

Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε λίγο αργότερα με νέα ανακοίνωση:

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού που ζητάει «αποκατάσταση της προσβολής του αθλήματος»:

«Μετά και από τη σημερινή ανακοίνωση του Ολυμπιακού απευθυνόμαστε πλέον προς την ΕΣΑΠ και την ΕΟΠΕ:

Από τη στιγμή που οι δυο μεγαλύτεροι σύλλογοι στην Ελλάδα συμφωνούν πως αυτό που συνέβη χθες στο κλειστό της Κυψέλης συνιστά αλλοίωση αποτελέσματος και προτείνουν να επαναληφθεί ο αγώνας από το 5ο σετ και με σκορ 13-11, περιμένουμε από τον Παντελή Ταρνατόρο και τον Γιώργο Καραμπέτσο να βρουν τον τρόπο να γίνει πράξη η επιθυμία των συλλόγων και να αποκαταστήσουν την προσβολή προς το άθλημα και τον Παναθηναϊκό.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι υπόλογοι για τη δυσφήμιση του αθλήματος και για τη ληστεία της Κυψέλης».