Η πίεση έφερε λάθη, τα λάθη έφεραν την ήττα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου μετά το 2-0 από τη Μπάγερν. Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ:

«Μην κρυβόμαστε, υπάρχει διαφορά. Η πραγματικότητα είναι ότι οι ομάδες αυτού του επιπέδου είναι εντελώς διαφορετικές, το βλέπεις στο ρυθμό, στην ποιότητα. Όταν πιέζεσαι, είναι λογικό να κουράζεσαι και να κάνεις και λάθη. Ήταν πολύ κακό που δεχτήκαμε τόσο γρήγορα το δεύτερο γκολ.

Αυτά τα ματς είναι μια ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε, πόσο μακριά είναι αυτές οι ομάδες και τι πρέπει να βελτιώσουμε αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι μεγάλο όφελος οι εμπειρίες που αντιμετωπίζουν οι παίκτες από αυτά τα ματς.

Δεχτήκαμε τα γκολ ενώ είχαμε μπει καλά στο παιχνίδι. Είχαμε τις προϋποθέσεις με το σουτ του Μπακασέτα, το γυριστό του Βίκτωρα. Αυτή όμως είναι η μεγάλη διαφορά σ΄αυτό το επίπεδο.

Τα λάθη δεν έρχονται μόνο από εσένα, αλλά και από την ποιότητα του αντιπάλου που σε αναγκάζει να κάνεις λάθη. Και ο αντίπαλος ήταν σοβαρός, πειθαρχημένος, έκανε ένα από τα καλά του παιχνίδια. Συγχαρητήρια στη Μπάγερν».