Ο Ιβάν Σαββίδης, βρίσκεται και πάλι στην Θεσσαλονίκη. Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ θα καθίσει όλη την εβδομάδα καθώς εκτός από το παιχνίδι με τον Άρη στο Βικελίδης, περιμένει με αγωνία την έναρξη του OPEN, αλλά και τη ρύθμιση που φέρνει στη βουλή προς ψήφιση η κυβέρνηση. Ο Σαββίδης, σήμερα και αύριο θα γίνει ένα με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ. Το ματς με τον Άρη και η 7η συνεχόμενη νίκη είναι αυτό που προέχει στο Ασπρόμαυρο στρατόπεδο. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου θα ζητήσει τη νίκη που είναι τόσο σημαντική για την ομάδα και τον ίδιο, κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Από Δευτέρα το σκηνικό αλλάζει. Μαζί με τους συνεργάτες του θα βρεθεί στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς σε λίγες ημέρες θα λειτουργήσει το OPEN tv. Ο Σαββίδης θέλει να είναι κοντά στους ανθρώπους που θα τρέξουν αυτή τη νέα προσπάθεια δίνοντάς τους κουράγιο και δύναμη. Ο ομογενής επιχειρηματίας, έχει επενδύσει εκατομμύρια ευρώ για να στήσει από την αρχή το τηλεοπτικό κανάλι. Νέες εγκαταστάσεις, νέα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και τηλεοπτικά πρόσωπα που τα προηγούμενα χρόνια μας συντρόφευαν από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Εκτός από την έναρξη του OPEN, θα περιμένει να περάσει η ρύθμιση που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την «παραχώρηση» των 30 στρεμμάτων στην περιοχή της Άνω Τούμπας. Αυτό, όμως έλεγαν στελέχη του κυβερνόντος κόμματος, θα γίνει πριν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Ο Σαββίδης όπως έλεγε στους συνεργάτες του κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας «θα περιμένουμε να ψηφιστεί η τροπολογία από τη βουλή, για να δούμε στην πράξη τις υποσχέσεις που λάβαμε. Μόλις ψηφιστεί η ρύθμιση, προχωράμε για τη Νέα Τούμπα».