Τα «μωρά» του Γιώργου Δώνη τα κατάφεραν σε ένα ακόμα παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Πανιώνιο με 1-0, στο Ολυμπιακό στάδιο, και συνεχίζει να κοιτά ψηλά, με έξι νίκες και μια ισοπαλία στο ενεργητικό του. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης στο 72ο λεπτό με εκπληκτικό σουτ, έξω από την περιοχή,εννέα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε πολύ δυνατά το παιχνίδι και πίεσε την εστία του Πανιωνίου, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ. Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μακέντα μπήκε στην περιοχή έκανε το γύρισμα – σουτ, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Κότνικ, έφτασε στον Καμπετσή, ο οποίος από κοντά πλάσαρε, αλλά με την παρέμβαση του Σλοβένου κίπερ η μπάλα προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι.

Το πρώτο ημίωρο οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, ωστόσο στη συνέχεια ο Πανιώνιος άρχισε να ισορροπεί το ματς και στο 34′ έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία,όταν ο Μασούρας, στον Διούδη, δεν έκανε καλό πλασέ. Στο 43′ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Πολύ καλή προσπάθεια του Μακέντα, που μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ με το δεξί, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Κότνικ.

Στο β’ μέρος το ματς ήταν πιο ισορροπημένο. Ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ο Πανιώνιος προσπάθησε να απειλήσει με ξαφνικές αντεπιθέσεις. Οι «πράσινοι», όμως, ήταν αυτοί που πανηγύρισαν. Συγκεκριμένα στο 72ο λεπτό ο Χατζηθεοδωρίδης μέ σουτ έξω από την περιοχή,σκόραρε για τον Παναθηναϊκό.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), έδειξεν την κίτρινη κάρτα στους: Κολοβέτσιο – Μπανανά, Κόρμπο, Κεϊτά.

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Δώνης (77′ Τζανδάρης), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης (82′ Σέχου), Μακέντα, Καμπέτσης (63′ Χατζηθεοδωρίδης).

Πανιώνιος (Ανιγκό): Κότνικ, Ντομίνγκες, Κούρντι, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος (89′ Σεράφ), Κεϊτά, Τσιλούλης (55′ Μανθάτης), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι.