Με το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Len Champions League η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν στην Ιταλία από τη Βερόνα με 7-6, καθώς είχαν ένα καταστροφικό δεύτερο οκτάλεπτο στη λήξη του οποίου βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 6-2. Παράλληλα, είχαν πολλά λάθη, άσχημες επιθετικές επιλογές με αποτέλεσμα να μείνουν 17 λεπτά χωρίς γκολ.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ξύπνησαν αργά και παρά την υπερπροσπάθεια που έκαναν στο τέταρτο οκτάλεπτο δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στις τρεις πρώτες περιόδους και προηγήθηκαν με 6-3. Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο οκτάλεπτο έκανε την αντεπίθεσή του και ένα λεπτό πριν το τέλος μείωσε σε 7-6, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr: «Ξεκινάμε με ήττα τη φετινή μας προσπάθεια στην Ευρώπη και μάλιστα μετά από μια εμφάνιση πολύ νευρική κάτι το οποίο αντικατοπτρίζει την όλη κατάσταση και το τι συμβαίνει στην ομάδα μας στον 1,5 μήνα που έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία. Προετοιμαζόμαστε με πολλά προβλήματα τα οποία δεν έχουν ξεπεραστεί και θα συνεχιστούν. Σίγουρα είναι μια ήττα που μας προσγειώνει και πρέπει να μας αφυπνίσει για να αντιδράσουμε σαν μεγάλη ομάδα. Και οι επόμενες ημέρες και τα επόμενα παιχνίδια θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε πλέον πολύ προσεκτικοί γιατί έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι εκτός έδρας. Σίγουρα πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες. Μια ομάδα για να είναι μεγάλη πρέπει να λειτουργεί και σαν είναι μεγάλη ομάδα ».

ΒΕΡΟΝΑ (Μάρκο Μπαλντινέτι): Λάζοβιτς, Ντόλτσε, Νταμόντε 2, Αλεζιάνι, Φοντέλι, Ντι Σόμα 2, Ντράσοβιτς 2, Μπρούνι, Μιράρκι 1, Λουόνγκο, Καζαζόλα, Βαλεντίνο, Νικόζια

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Νικολαϊδης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος