Ο Παναγιώτης Σιδηρόπουλος είχε παίξει στον ΠΑΟΚ για 1,5 χρόνο, από τον Ιανουάριο του 1997 έως το καλοκαίρι του 1998. Ο παλαίμαχος αμυντικός του Δικέφαλου ήταν βασικός στο έπος της ομάδας απέναντι στην Άρσεναλ το 1998. Μίλησε στον «FAIR PLAY FM 96.1», για τον σημερινό ΠΑΟΚ, για τον Λουτσέσκου αλλά και για την προοπτική της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Σχετικά με το παιχνίδι με την Άρσεναλ είπε: «Είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ».

Για το καλό κλίμα που πρέπει να υπάρχει σε μια ομάδα για να πάει μπροστά: «Νομίζω ότι είναι μεγάλο προσόν να υπάρχει σε μία ομάδα αυτό. Είναι λογικό να πηγαίνουν όλα καλά όταν υπάρχει θετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Η λειτουργία του ΠΑΟΚ αυτό μας δείχνει, ότι είναι μία οικογένεια μεταξύ τους. Είναι ένας μεγάλος παράγοντας για να λειτουργεί σωστά».

Σχετικά με τις οικονομικές απαιτήσεις των παικτών τη σημερινή εποχή: «Πιστεύω ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής κοστολογεί από μόνος του την αξία του. Στον ΠΑΟΚ τώρα δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των παικτών στα χρήματα. Ο ΠΑΟΚ δεν μένει αμέτοχος ακόμα και σε παιδιά που έρχονται από την Κ20. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στους μισθούς, είναι όλοι στην ίδια κλίμακα».

Γι’ αυτά που έχει ζήσει στον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός με τον Σαββίδη και βλέπουμε ότι βελτιώνεται μέρα με την μέρα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και σας τα λέω αυτά που έχω ζήσει όλες τις εποχές αφού όπως σας είπα παρακολουθώ και σαν οπαδός».

Για τους ξένους και την αγάπη που αποκτούν για τον ΠΑΟΚ: «Δεν βλέπουμε ότι υπάρχουν προβλήματα. Έχει γίνει τρομερή προσπάθεια, ώστε όποιος και να έρθει βρίσκει πολύ καλές συνθήκες για να παίξει. Έτσι, όταν έρχονται οι παίκτες τους αγκαλιάζουν όλοι, παίκτες, διοίκηση και κόσμος. Με αυτόν τον τρόπο ο νέος ποδοσφαιριστής προσαρμόζεται κατευθείαν. Βέβαια η επιλογή των παικτών κρίνεται με βάση την συμπεριφορά και όχι μόνο παικτικά, για να μην δημιουργούνται προβλήματα. Ελέγχονται όλα από όλες τις πλευρές, μπορεί βέβαια να πέσεις έξω αλλά και αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι».

Για τη φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ: «Είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει γίνει πολύ δυνατός, αφού παίρνει αποτελέσματα σε όποιες συνθήκες και αν αγωνίζεται. Εκτός αυτού, παίρνει και παίκτες μεγάλης αξίας. Έχουμε πάρει παίκτες που σε άλλες συνθήκες θα έμπαιναν κατευθείαν αλλά τώρα περιμένουν, έχουμε μία ομάδα που κερδίζει και τους διαιτητές. Ο ΠΑΟΚ μόνο δυνατός μπορεί να γίνει με τον Σαββίδη».

Για τα εξωαγωνιστικά θέματα κατά του ΠΑΟΚ: «Είδαμε πέρσι με ποιον τρόπο μας πήραν το πρωτάθλημα. Ξέρουμε πολλά χρόνια τι γίνεται με την διαιτησία όσον αναφορά τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε τις διαφορές στα πρόστιμα μεταξύ του ΠΑΟΚ και των άλλων. Μας κυνηγάνε! Αυτή την στιγμή εμείς δεν έχουμε ανάγκη κανέναν, έχουμε μία ομάδα που μπορεί να κερδίσει τους πάντες και τους διαιτητές και όλους. Η ΟΥΕΦΑ κοιτάει κάποια δρώμενα θα πάρει κάποιες αποφάσεις. Αυτό σημαίνει πως έχουμε ταρακουνήσει και την ΟΥΕΦΑ για να ασχοληθεί μαζί μας. Όλο αυτό που γίνεται μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς, δεν θα μας επηρεάσει αγωνιστικά».

Για τον Λουτσέσκου είπε: «Άμα βρει μεγαλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ ας φύγει. Όταν ήρθε ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ είχε μία εχθρική αντιμετώπιση. Αυτό που βλέπουμε από πέρσι στην ομάδα είναι χάρη στον Λουτσέσκου. Κρατάει όλους τους παίκτες και αγωνιστικά, παίρνει το 100% από αυτούς. Υπάρχει ένα κλίμα που δημιουργήθηκε χάρη σε εκείνον. Μακάρι να τον κρατήσουμε για πολλά χρόνια και να βλέπουμε πολλά χρόνια».

Για το Άρης-ΠΑΟΚ που ακολουθεί: «Το πρωτάθλημα έχει πολλά παιχνίδια, δεν μπορούμε να πούμε ότι επειδή νικήσαμε τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Άρη ότι πήραμε το πρωτάθλημα. Μετά από 4,5 χρόνια θα γίνει ένα τοπικό ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ πλέον έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει και αυτά τα παιχνίδια. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ είναι κλάσεις ανώτερος από τον Άρη, αλλά έχει δείξει ότι δεν χάθηκε κάτι αν έρθει και ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ είναι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα».