Στο παιχνίδι με την Ουγγαρία, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League έχουν επικεντρωθεί άπαντες στο στρατόπεδο της εθνικής ομάδας.

Ο Ορέστης Καρνέζης μιλώντας για την αναμέτρηση της Παρασκευής (12/10, 21:45), εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η γαλανόλευκη θα παρουσιαστεί διαφορετική σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Βουδαπέστη (2-1) και θα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Παράλληλα, ο τερματοφύλακας της Νάπολι έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας, τονίζοντας ότι είναι στο χέρι των Ελλήνων διεθνών να κερδίσουν τα ματς που έχουν απομείνει στον όμιλο του Nations League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα, είχαμε μια κακή εμφάνιση, νομίζω μάθαμε όλοι από αυτήν την κακή εμφάνιση που κάναμε. Την Παρασκευή θα εμφανιστούμε τελείως διαφορετικοί και νομίζω ότι έχουμε τα φόντα και τις δυνατότητες να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Για το αν είναι αισιόδοξος ενόψει της δύσκολης συνέχειας: «Φυσικά και αισιοδοξούμε γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς και πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Είναι καθαρά στο χέρι μας να μπορέσουμε να το αποδείξουμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έχουν απομείνει».