Επειτα από οκτώ χρόνια και μετά από δέκα ταινίες φαίνεται πως βρισκόμαστε μπροστά ένα τέλος εποχής για τον κινηματογραφικό Captain America, καθώς ο Κρις Έβανς κρεμάει την ασπίδα του…

Υστερα από την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της πολυαναμενόμενης ταινίας Avengers 4, την 22η ταινία της Marvel, ο Κρις Έβανς έγραψε στο Twitter:

Τελειώσαμε και επίσημα με το Avengers 4. Το λιγότερο που μπορώ να πω ήταν πως ήταν μια μέρα με έντονη συγκίνηση για μένα. Ήταν τιμή μου να παίζω αυτό τον ρόλο για 8 χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους, μπροστά και πίσω από την κάμερα, όπως και το κοινό, για όλες τις αναμνήσεις. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων.

Η ανάρτηση του δημοφιλή αμερικανού ηθοποιού προκάλεσε κύμα συγκίνησης στο Twitter που έσπευσε να αποχαιρετήσει τον Captain America που λάτρεψε στη μεγάλη οθόνη:

Η αποχώρηση του Κρις Εβανς δεν έρχεται στα ξαφνικά καθώς στο πρόσφατο παρελθόν δηλώσεις του ηθοποιού όπως «πρέπει να κατεβαίνεις από το τρένο πριν σε σπρώξουν», είχαν δώσει ένα πρώτο στίγμα, ενώ δεδομένο παραμένει το γεγονός ότι το συμβόλαιο πολλών πρωταγωνιστών των Avenger με την τέταρτη ταινία, λήγει.