Για ψήφο εμπιστοσύνης των τραπεζών προς τη ΔΕΗ κάνει λόγο η επιχείρηση σε ανακοίνωσή της, με την οποία γνωστοποιεί ότι υπεγράφησαν σήμερα οι δύο δανειακές συμβάσεις που αφορούν στην αναχρηματοδότηση των κοινοπρακτικών δανείων συνολικού ύψους 1,3 δισ. ευρώ.
«Με την αναχρηματοδότηση αυτή, η ΔΕΗ επιτυγχάνει σημαντική χρονική επιμήκυνση των δανειακών της υποχρεώσεων και ενισχύει την κεφαλαιακή της διάρθρωση» τονίζει η ΔΕΗ και προσθέτει:
«Πέραν των ανωτέρω, η υπογραφή των δανειακών συμβάσεων συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης των τραπεζών προς τη ΔΕΗ, η οποία, ανεξάρτητα από τις συντονισμένες επιθέσεις σκοπιμότητας που δέχεται το τελευταίο διάστημα, συνεχίζει το έργο της με βάση το επιχειρηματικό της σχέδιο και τη στρατηγική της».
- Οι 11 δεσμεύσεις της κυβέρνησης για το 2026: Τι προανήγγειλε ο Κωστής Χατζηδάκης από τη Θεσσαλονίκη
- Ο Τραμπ εντείνει την πίεση στην Τεχεράνη: Ανακοίνωσε νέους δασμούς για όποια χώρα συναλλάσσεται με το Ιράν
- Επιμένει το πολικό ψύχος: Νέες χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες υπό το μηδέν – Πού χρειάζονται αλυσίδες
