Εμφανώς συγκινημένος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε για τον αδερφό του Παύλο στο πλαίσιο του gala για το τουρνουά στην μνήμη του ιστορικού παράγοντα του Παναθηναϊκού ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Είναι αλήθεια ότι ο Παύλος είχε προσφέρει πολλά και κυρίως στον Παναθηναϊκό. Ήταν φανατικός Παναθηναϊκός, πέρασε από όλα τα στάδια της ομάδας και από όλους τους θώκους. Αισθάνομαι βαθιά συγκίνηση που τον έχασα και όχι μόνο αυτό. Είμαι στενοχωρημένος γιατί η ζωή κι η μοίρα τα έφερε έτσι που τα δυο μου αδέλφια έφυγαν μέσα σε 40 μέρες και οι δυο».

Γι΄ αυτό που θυμάται από τον Παύλο Γιαννακόπουλο και θα μείνει για πάντα στη μνήμη του: «Είναι τόσες πολλές οι αναμνήσεις. Όπως κι εγώ είμαι φανατικός Παναθηναϊκός, ο Παύλος ήταν περισσότερο. Πέρασε από όλα τα αξιώματα της Παναθηναϊκής οικογένειας κι αυτό το πράγμα είναι για εμάς μια παρακαταθήκη από αυτόν»,

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε παράλληλα και τις ομάδες που ήρθαν στην Αθήνα για το τουρνουά:«Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους των ομάδων για την παρουσία τους εδώ, που δέχθηκαν την πρόσκληση. Όπως και όλο τον κόσμο που θα έρθει να παρακολουθήσει το τουρνουά. Εκείνο που θέλω να πω πραγματικά, είναι πως ο Παύλος ήταν μεγάλος Παναθηναϊκός και δύσκολα θα βρεθεί ένας με αυτή τη μεγάλη αγάπη για την ομάδα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από