Δύο γκολ από τον Ριτσάρλισον που ήταν για πρώτη φορά βασικός, βοήθησαν τη Βραζιλία να νικήσει με 5-0 στο Ελ Σαλβαδόρ στο FedEx Field του Μέριλαντ.

Η Βραζιλία παρουσίασε ένα νέο πρόσωπο, αφού ο Τίτε χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τον τερματοφύλακα Νέτο και τον πλάγιο Εντερ Μιλιτάο , καθώς επίσης για πρώτη φορά στην ενδεκάδα τον Ριτσάρλισον στο κέντρο και τον Αρτούρ στην επίθεση.

Οι νέοι παίκτες της Selecao, προσαρμόστηκαν απόλυτα εναντίον μιας ομάδας που κατέλαβε την 72η θέση στον κόσμο. Τα άλλα γκολ πέτυχαν οι Νεϊμάρ με πέναλτι, Κουτίνιο και Μαρκίνιος.

«Είμαι χαρούμενος που σημείωσα δύο γκολ και για την ευκαιρία που μου έδωσε ο προπονητής Τίτε», είπε ο άσος της Εβερτον, Ριτσάρλισον.

Τα επόμενα παιχνίδια της Βραζιλίας θα είναι τα φιλικά με τη Σαουδική Αραβία στο Ριάντ στις 12 Οκτωβρίου και στη συνέχεια στην Αργεντινή τέσσερις ημέρες αργότερα.

***Αργεντινή και Κολομβία έφεραν 0-0 στη μεταξύ τους φιλική συνάντηση στο Νιου Τζέρσεϊ.

Ο Κολομβιανός τερματοφύλακας Ντέιβιντ Οσπίνα έκανε μια εξαιρετική απόκρουση σε προσπάθεια του Παλάσιος στο 6ο λεπτό ενώ ο Αργεντινός ομόλογός του Φράνκο Αρμάνι ήταν πιο απασχολημένος στο δεύτερο ημίχρονο.

Και οι δύο ομάδες είχαν υπηρεσιακούς προπονητές, καθώς ο Χοσέ Πέκερμαν παραιτήθηκε από την Κολομβία (είχε τον Αρτούρο Ρέγες στον πάγκο της), ενώ η Αργεντινή (χωρίς τον Λιονέλ Μέσι) έλυσε τη συνεργασία της με τον Χόρχε Σαμπάολι.

«Νομίζω ότι κάναμε ό,τι θέλαμε να κάνουμε», δήλωσε ο προσωρινός προπονητής της Αργνετινής, Λιονέλ Σκαλόνι. «Αυτά τα παιδιά γνωρίζουν τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα της Αργεντινής. Σήμερα αρκετοί από αυτούς έδειξαν ότι θα μας δώσουν κάτι να στο μέλλον».

Ο επόμενος αγώνας της Αργεντινής έχει προγραμματιστεί για τις 16 Οκτωβρίου εναντίον της Βραζιλίας στη Σαουδική Αραβία.