Ο πρόεδρος της Νάπολη, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, είναι σε διαμάχη με τις τοπικές αρχές για το Σαν Πάολο και θέλει να δηλώσει ως έδρα της ομάδας στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, το γήπεδο Σαν Νίκολα στο Μπάρι,καθώς έχει αναλάβει τη διοίκηση και της τοπικής ομάδας.

«Το στάδιο της Νάπολι είναι ένας εφιάλτης» είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Corriere dello Sport» ο Λαουρέντις: «Ένα τόσο κακό γήπεδο περιορίζει την Νάπολι σε διεθνές επίπεδο. Θα πάρει δύο χρόνια, αλλά σκοπεύω να χτίσω ένα καινούργιο στάδιο κι έτσι κανείς δεν θα μπορεί να μου πει το παραμικρό.»

Οι δύο πόλεις απέχουν 250 χιλιόμετρα και ο ντε Λαουρέντις υποστηρίζει πως θα ναυλώσει πούλμαν προκειμένου να ταξιδέψουν οι οπαδοί της ομάδας, στο Μπάρι.

Η ΟΥΕΦΑ υποστηρίζει πως δεν έχει δεχτεί αίτημα για αλλαγή έδρας,ενώ ο Δήμαρχος της Νάπολη, Λουίτζι ντε Ματζίστρις, δήλωσε πως θεωρεί αδιανόητο να μην αγωνιστεί η ομάδα στο Σαν Πάολο.

Αγνοια δήλωσε και ο Δήμαρχος του Μπάρι,Αντόνιο Ντεκάρο, εκφράζοντας μάλιστα την αμφιβολία για το αν το Σαν Νίκολα είναι κατάλληλο να φιλοξενήσει αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.