Σχεδόν ένα μήνα μετά τον θάνατο της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά, ο πατέρας της άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μιλώντας για την κόρη του που έφυγε στις 19 Αυγούστου από τη ζωή, από διάτρηση στομάχου, σε ηλικία 33 ετών.

«Η δουλειά που κάνετε – απ΄ότι είδα και από το παιδί μου-, είναι πολύ ψυχοφθόρα. Πάρα πολύ. Πιστεύω ότι το παιδί μου πέθανε από την υπερβολική κούραση» δήλωσε ο Τζίμης Βαρελάς και πρόσθεσε:

«Η δουλειά που κάνουν οι δημοσιογράφοι δεν πληρώνεται με τίποτα. Για ελάτε από κοντά να δείτε τι δουλειά κάνουν και πόσο δουλεύουν οι δημοσιογράφοι. Εγώ έτυχε και τα είδα στο παιδί μου. Έπαιρνε 800 ευρώ και δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Ποια ήταν η δημοσιογράφος, Νατάσα Βαρελά που πέθανε ξαφνικά

«Ένιωθε πάρα πολύ κουρασμένη τελευταία. Δεν έπαιρνε άδεια, δεν έπαιρνε τίποτα. Στις 6 του Αυγούστου μου είπε ότι θα έφευγε να ξεκουραστεί. Φαινόταν κουρασμένη, ταλαιπωρημένη και πιεσμένη. Πιστεύω ότι έσκασε από το στρες και από το άγχος. Έδωσε την ψυχή της για τη δουλειά της και για το κανάλι», αποκάλυψε ο πατέρας της 33χρονης δημοσιογράφου.

«Τα κρατούσε μέσα της. Μόνο καμιά φορά αν ήταν πολύ θυμωμένη τα έλεγε στη μάνα της. Δεν ήθελε να με στεναχωρεί γιατί είχα την καρδιά μου. Πολλές φορές είχε εκραγεί με αυτά που έβλεπε στη δουλειά της».

«Πριν 6 μήνες ένας μεγάλος επιχειρηματίας της έκανε πρόταση να τα παρατήσει όλα και να πάει στη δουλειά του να αναλάβει τα λογιστικά επειδή είχε τελειώσει οικονομικά. Της είχε πει ότι τον Οκτώβρη παντρευόμαστε και παρατάς τη δουλειά. Και είχε μείνει εκεί. Το λέω και ανατριχιάζω για το πώς τα φέρνει έτσι η ζωή. Αυτά μου τα είχε πει η ίδια» αποκάλυψε ο πατέρας της Νατάσας Βαρελά.

«Έπαιρνε 800 ευρώ και πλήρωνε 480 ευρώ το μήνα το δάνειο που είχαμε πάρει για το σπίτι στην Αθήνα. Αφού δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ στο κανάλι, δούλευε και σε site για να μη χρωστάει».

«Στις 2 τα ξημερώματα στις 19 του μήνα δεν ένιωθε καλά. Είπε στη γυναίκα μου ότι δεν ένιωθε καλά και την έβγαλε ημιλιπόθυμη από το μπάνιο. Στις 4 με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου και μου είπε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Μας είπαν ότι είχε διάτρηση στομάχου. Δεν είχε παραπονεθεί ποτέ να μας πει ότι δε νιώθει καλά και ότι πονάει. Απλά τις τελευταίες 10 ημέρες ήταν πάρα πολύ κουρασμένη».

Πηγή: Star