Την οδύνη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια εκφράζουν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου στον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Δημαρά, μετά την είδηση του θανάτου του 38χρονου γιου του.

Οπως έγινε γνωστό, ο 38χρονος, βρέθηκε νεκρός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στην περιοχή της Πεντέλης. Ο θάνατός του προκλήθηκε από πτώση, από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου της οικίας όπου διέμενε μαζί με τους γονείς του. Τον θάνατο του 38χρονου διερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

Συγκλονισμένος ο πολιτικός κόσμος εκφράζει τη θλίψη και την συμπαράστασή του στην οικογένεια του κ.Δημαρά.

Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης μόλις πληροφορήθηκε τον χαμό του γιου του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Δημαρά, δήλωσε:

«Αγαπητέ συνάδελφε Γιώργο, συμμερίζομαι τις δραματικές ώρες που περνάει η οικογένειά σου. Η τραγική απώλειά σου μας συγκλονίζει όλους. Δεν υπάρχουν λόγια να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου. Σου μεταφέρω τη βαθιά οδύνη μου»

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε και ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θερμά συλλυπητήρια στον Γιώργο Δημαρά και την οικογένειά του. Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά συμπαραστεκόμαστε στο πένθος τους».

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος από το να χάνει ο γιος το παιδί του» έγραψε στο Twitter, ο τομεάρχης Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας