Ζέστη, ή καλύτερα, θερμοκρασίες που ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να λιποθυμήσει! Σε αυτό το αφιλόξενο κλιματικό πεδίο, και συγκεκριμένα, στην Κοιλάδα του Θανάτου,  μεταξύ Las Vegas και Death Valley, η BMW δοκιμάζει ένα από τα πιο χλιδάτα, πολυτελή μοντέλα της.

Τη νέα BMW 8 Cabrio! Oι εξαντλητικές δοκιμές ξεπερνούν τις αντοχές των ανθρώπων, όμως, τα μηχανικά μέρη πρέπει να αντέξουν και να συνεχίζουν να λειτουργούν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Πρόκειται για τις τελευταίες εντατικές δοκιμές των λειτουργιών συστημάτων και test drives  όπου, έχει ξεκινήσει η κρίσιμη φάση εξέλιξης της νέας BMW Σειράς 8 Cabrio

Τα αποτελέσματα δοκιμών θερμού κλίματος στις Δυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για τη λειτουργική ασφάλεια των μηχανικών και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων υπό ακραίες καιρικές συνθήκες. Θερμοκρασίες άνω των 50 βαθμών Κελσίου, πολύ υψηλή συγκέντρωση σκόνης στην έρημο, κυκλοφορία με συχνά stop-and-go στο Las Vegas, χωματόδρομοι γύρω από το Όρος Whitney και διαδρομές μεγάλων αποστάσεων μεταξύ της ακτής του Ειρηνικού και των Βραχωδών Ορέων χαρακτηρίζουν το απαιτητικό πρόγραμμα δοκιμών εξέλιξης της νέας BMW Σειράς 8.

Οι κακουχίες που αντιμετωπίζουν οδηγοί και οχήματα δημιουργούν τη βάση για μία νέα μορφή ανοιχτής απόλαυσης στην πολυτελή κατηγορία.